Powered by: Go With The Flo events
Nu inschrijven

Kinderfeestjes

Go with the Flo Kinderfeestjes

Bent u opzoek naar een sportief kinderfeestje of zoekt u wat anders om te doen in Bergen of Bergen aan zee? Dan biedt Go with the Flo kinderfeestjes meerdere leuke opties aan voor het feestje van u zoon of dochter en hun vriendjes!

Wij bieden verschillende sportieve clinics  aan van ongeveer 2 uur, hierin zal een duidelijke instructie gevolgd worden tot het zelf gaan experimenteren met de sport onder begeleiding! Er is keuze uit Surfen/bodyboarden, Mountainbiken of Tennis.

Ook is het mogelijk om bij ons andere strandactiviteiten te doen zoals strandjutten! En wat is nou leuker dan met je eigen gejutte spullen iets creatiefs te maken? Wat je dan thuis tentoon kan stellen of cadeau kan geven aan bijvoorbeeld opa of oma?

En ben je op zoek naar iets avontuurlijker? Dan hebben wij ook leuke GPS speurtochten door het mooie Bergen aan zee waarin de kinderen vragen moeten beantwoorden die verschijnen als je op een bepaalde plek komt! Op deze manier kunnen ze punten verzamelen en gekke opdrachten doen! Het spel is geheel te personaliseren naar leeftijd, geslacht of andere wensen!

Alle Feestjes duren ongeveer 2 uur en zijn uit te breiden met patat en een snack naar keuze na afloop van de activiteit! De prijzen zijn:

  • Voor 6 kinderen 80 euro, met 1 begeleider. En voor elk extra kind 5 euro max 8
  • Voor 9 kinderen 110 euro, met 2 begeleiders. En voor elk extra kind 6 euro max 16
  • Patat, snack en drinken per kind 4,50 euro p.p.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Contact opnemen