Powered by: Go With The Flo events
Nu inschrijven

Activiteiten

Bij Go with the Flo is er een ruim diverse keuze uit de volgende activiteiten! Deze activiteiten zijn met elkaar te combineren om zo uw schoolreisje geheel naar uw wens in te richten. Ook bieden wij activiteiten en overnachting aan bij verschillende accommodaties in de Bergen en omstreken!

Nu inschrijven

Mountainbiken
Tijdens het schoolreisje kan gebruik worden gemaakt van onze prachtige mountainbikes. Vlakbij de prachtige strandlocatie in Bergen aan Zee kan een spectaculair parcours worden afgelegd door de duinen. Deze activiteit is niet geheel zonder risico, daarom krijgen alle kinderen een veiligheidshelm en is er een ervaren mountainbiker mee.

Surfen
Surfen in Nederland? Ja, het kan! Op de strandlocatie in Bergen aan Zee kunt u onder professionele begeleiding een clinnic golfsurfen volgen. Tijdens de clinnic leert u stap voor stap de beginselen van het golfsurfen.

Bodyboarden
Bodyboarden is een vorm van surfen op een verkorte plank. Het board is kort en breed en bedoeld om op te liggen of met de knieën op zitten. Doordat je wordt voortbewogen op de golven, voelt het alsof je over het water zweeft. De basis van bodyboarden is makkelijk te leren en daarom leuk voor jong en oud!

Tijdens de clinnic bodyboarden leert u mee te gaan met de golven en heeft u vooral plezier om in het water te zijn.

Raften
Als een geolied team peddelend over de golven door de branding. Raften is een echte teambuildingsactiviteit waarin een soepele samenwerking is vereist. Tijdens deze activiteit zijn spanning, samenwerking en een gevoel van overwinning de hoofdcomponenten.

Bouncing bubbles toernooi
In teams van 5 personen een toernooi in de bouncing bubbles. Op de locatie van manege Poelenburgh wordt een toernooiveldje uitgezet. Alle teams spelen een keer tegen elkaar. De potjes duren 10 minuten per keer.

Tennis

Verbeter je tennis skills op een speelse manier tijdens onze tennis clinics. Je zal aan de hand van bepaalde tennis spellen samen met een ervaren tennis coach werken aan je tennis vaardigheden.

Bootjes varen
Met motorbootjes door de polder van Bergen richting de grachten van Alkmaar. Daar meren wij aan voor de lunch met lekkere zelfgemaakte Tosti’s. Tijdens de lunch hebben wij de populaire activiteit “AquaBal”. Hierbij kunnen de kinderen in een grote doorzichtige bal kruipen waarna deze wordt afgesloten en de kinderen over het water kunnen lopen!

Barbecue
Na afloop wordt er op de bootjeslocatie voorbereid voor de bonte avond. De barbecue bestaat uit hamburgers, worst en broodjes met verschillende sauzen.

Bonte avond
Op de bootjes locatie hebben wij de mogelijkheid voor een disco of optredens met microfoon. De avond kan in samenspraak met de kinderen en begeleiders worden vormgegeven.